Srpen 2012

Rozvrhy do školy...

31. srpna 2012 v 14:38 | The Purdy Doll |  Black Veil Brides
Hoj! Vyrobila sem nějaký rozvrhy, ale na flešce mam jenom ty BVB... Časem sem dám i Evanescence, Green Day, KISS a určitě ještě něco.. :) Doufám že aspoň někdo použije... :)

(Trubkovej rozvrh pro Christy... Když ty tak ráda tu rouru a mlíko určitě taky... :DDD)



Podoba... :D

30. srpna 2012 v 14:34 | The Purdy Doll |  Kecy
Mě dostává ta podoba... Ale Ashley je sladšejší a rozkošnější!! :**

Valentýnská kartička...

29. srpna 2012 v 10:53 | The Purdy Doll |  Black Veil Brides
Já vim, že neni valentýn, ale tohle je táák sexy! Ashley vypadá neuvěřitelně nááádherně!

Přeju si jí takovou, že v kolonce to: by bylo Adella a ve from: by bylo Ashley... <3 :***

Mötley Crüe

28. srpna 2012 v 14:32 | The Purdy Doll |  Skupiny

Mötley Crüe je Los Angeleská glam metalová kapela. Její současní čelnové jsou Vince Neil (Zpěvák a Kytarista), Nikki Sixx (Basák), Mick Mars (kytarista), a Tommy Lee (Bubeník). Skupina byla založená v roce 1981 a hraje dodnes. Kluci jsou právě na turné s KISS nazvaném jednoduše "The Tour". Crüe jsou považovaní za jednu z nejúspěšnějších amerických rockový kapel (prodali přes 41. mil. alb po celém světě a 24. mil. V USA).

Diskografie:
Too Fast For Love (1981)
Shout at The Devil (1983)
Theatre of Pain (1985)
Girls, Girls, Girls (1987)
Dr. Feelgood (1989)
Mötley Crüe (1994)
Generation Swine (1997)
New Tatoo (2000)
Saints Of Los Angeles (2008)

(Vydali taky několik kompilací a tři živáky…)

Zajímavosti: Crüe jsou vzory mnoha kapel a hudebníků jako např.: Black Veil Brides, Murderdolls, Moby, Wensday 13, Green Day (Tak to čumim, ale prej jo… :D), nebo Marilyn Manson. Některé z těchto kapel je vyzdvihovaly za jejich alba Too Fast For Love a Shout At The Devil.
Na několika koncertech v roce 2006 nemohl Tommy vystoupit, protože se zranil, takže za něj hrál Harvey Warren a Will Hunt (což je mimochodem bubeník Evanescence. Teda aspoň se jmenuje stejně… :)).

Členové:

Vince Neil

Pravé jméno: Vincent Neil Wharton
Narození: 8.2.1961 (Hollywood, CA)
Nástroje: Zpěv, kytara

Něco víc o něm: Vince vydal několik sólových alb, byl zatčen (protože jezdil nalitej) a napsal knížku "Tatoos & Tequila: To Hell and Back with One of Rock´s Most Notorious Frontman.".

Nikki Sixx

Pravé jméno:
Narození: 11.12.1958 (San José, CA)
Nástroje: Basovka

Něco víc o něm: Nedlouho po jeho narození jeho a jeho matku opustil otec. Nikki je nejenom skvělý basák, ale i fotograf.

Tommy Lee

Pravé jméno: Thomas Lee Bass
Narození: 3.10.1962 (Atény, Řecko)
Nástroje: Bicí, zpěv, klávesy, kytara, basovka

Něco o něm: Byl ženatý s Pamelou Anderson. Mimo spoluzaložení Crüe založil i rap-metalovou kapelu Methods of Mayheym a několik sólových projektů.

Mick Mars

Pravé jméno: Robert Alan Deal
Narození: 4.5.1951 (Huntington, Indiana)
Nástroje: Kytara, basa, mandolína

Něco o něm: V současnosti chodí s Fai McNasty. Hraje např. na kytary Gibson Les Paul Custom, B.C. Rich Warlock, Hamer Blitz, nebo Gibson Flying V.

Jsou prostě úúúžasný! Nikkimu to hrooozně sluší!! :*

Jake a Ella se zasnoubili!!!!!!!

27. srpna 2012 v 14:35 | The Purdy Doll |  Black Veil Brides
Teď mi tak došlo, že bych to sem mohla napsat... Jake Pitts a jeho holka Ella Cole se zasnoubili. Nemám Ellu ráda (je to náhodná čupka a královna hysterie...), ale já z nich mám takovou radost!!!! To je tááááák boží! Prostě fakt je upe žeru!!!!
Doufám že se jim bude dařit a že budou fakt šťastný... :***

Happy B-Day, Mr. Gene Simmons!

27. srpna 2012 v 14:18 | The Purdy Doll |  Skupiny

Lidi vim, že píšu zase pozdě, ale dřív sem to prostě nestihla. 25.8. měl narozky jeden z největších borců celý hudební scény a to basák KISS- Démon Gene Simmons. Narodil se roku 1949 v Haifě (To je v Izraeli…), takže už to není zrovna nejmladší chlápek. I když mu je 63, je to pořád pěknej ďábel (Christy, opravdu nemyslim ďábel v posteli… :D To je jenom Cecíček… :D) a na koncertech to umí fakt rozpálit! Takže Geneovi přeju ještě dlouhej život a uřčitě ještě pár let paření s KISS, protože jsou fakt skvělí a jsou jedna z nejlepších kapel na světě! Všechno nej chlape! Milujem tě!!!


Happy B-Day, Mr. Jake Pitts

22. srpna 2012 v 10:48 | The Purdy Doll |  Black Veil Brides
Táákkk... Včera sem to nestihla, tak píšu dneska... Jake Pitts, ten nejlepší kytarista na světě (o tohle místo se dělí s Jinxxem, smažkozřejmě...), slavil narozky. :) Co sem k tomu mám psát... No comment... Myslim, že jako rituál si měl včera každej dát pizzu... :D
Takže jediný co taknějak napíšu je: "Včera to bylo 27 let co se narodil úžasnej kytarista. Jakeu, děkujeme ti za to, že existuješ, protože bez tebe by Black Veil Brides nebyli Black Veil Brides. Všichni tě milujem!"

Fotky Black Veil Brides, ze kterejch jsem úplně... jako fakt LOL a LMAO... :D

20. srpna 2012 v 10:07 | The Purdy Doll |  Black Veil Brides
Tak.. V kompu sem vybrala pár fotek, který sou fakt LOL.. :D Pobavte se! :D

Hlášky z Řevnic/Kostelce/Okrouhlice

20. srpna 2012 v 9:45 | The Purdy Doll |  Kecy
Táák... Už se zase pařilo. Tentokrát jsme začly v Řevnicích, pokračovaly v Kostelci a skončily v Okrouhlici a vlastně i v Mukařově... :D No comment vo co de... :D Já- zelená, Christy- Červená a jedna hláška je můj otec- modrá... :D Pobavte se... :)

Black Veil Brides od A do Z

16. srpna 2012 v 16:20 | The Purdy Doll |  Black Veil Brides
Moje dílo. Dělala jsem na tom několik hodin... :) (samozřejmě ne v kuse!), takže kdybyste chtěl někdo kopírovat, tak se optejte... :) A taky jestli vás někoho něco napadne na Q, nebo jakýkoliv jiný písmeno, napište a já doplnim... :))

Něco málo o členech Black Veil Brides...

16. srpna 2012 v 16:05 | The Purdy Doll |  Black Veil Brides
Ashley Purdy
Pravé jméno: Ashley Abrocket Purdy
Datum narození: 28.1.1984 (Kdesi v Kalifornii)
Bydliště: Hollywood, Kalifornie
Stav: Nezadaný
Nástroj: Basovka, druhý hlas
Olíbená barva: Chromová (Hodně lesklá kovová až zrcadlově stříbrná)
Výška: asi 178 cm
Váha: asi 58 kg
Předchozí kapely: Stolen Hearts a Children Of The Beast
Zvláštní tetování: Nápis OUTLAW na břiše, "FIDELITY" na prstech (protože fidelity je překlad jeho příjmení) a možná ještě něco dalšího, ale on má těch tetování tolik, že se v tom asi nikdo moc nevyzná…
Zajímavosti: Ashley má dvě čivavy (Killer a Tokyo), na jednom turné vypadl z autobusu, v kapele Stolen Hearts nehrál na basu, ale zpíval a je stejně jako Jinxx certifikovaný grafik. Mezi jeho oblíbené věci patří Hello Kitty, chlast, nebo třeba prsa… :)) Ash nekouří, ale vyvažuje to pitím…

Christian "CC" Coma
Pravé jméno: Christian Mora
Datum narození: 21.4.1984 (Los Angeles, Kalifornie)
Bydliště: Hollywood, Kalifornie
Stav: Nezadaný
Nástroj: Bicí
Olíbená barva: Zelená
Výška: asi 179 cm
Předchozí kapely: CC byl v milionech kapel…
Zvláštní tetování: CC si nedávno nechal potetovat ruku. Má tam nějakou holku a pak pár dalších věcí…
Zajímavosti: CC začínal jako Jazzový bubeník, rád pije Cherry Pepsi, jí Egg Salad a ve volném čase chodí s kámošema na pláž, nebo kouká na seriály (třeba Griffinovi…).


Andy Sixx
Pravé jméno: Andrew Dennis Biersack
Datum narození: 26.12.1991 (Milwaukee, Wisconsin)
Bydliště: Hollywood, CA
Stav: Zadaný (Jeho holka se jmenuje Juliet Simms)
Nástroj: Zpěv
Oblíbená barva: Černá a žlutá
Výška: asi 188 cm
Předchozí kapely: BVB založil když mu bylo 13. Myslim že jiný kapely asi nestihl…
Zvláštní tetování: Andy má na pravé ruce vytetované nůžky, na levé ruce nápisy "The Mortician´s Daughter", "Blasphemy" a "Fallen Angels", pak také logo kapely Misfits, nebo třeba znak Batmana.
Zajímavosti: Andy má průzračně modré oči, je úchylný na svoje vlasy, je kuřák a na střední hrál za olympijský hokejový tým.

Jake Pitts
Pravé jméno: Jacob Mark Pitts
Datum narození: 21.8.1986 (Boise, Minneapolis)
Bydliště: Hollywood, Kalifornie
Stav: Zadaný (má přítelkyni jménem Ella Cole)
Nástroj: Kytara
Olíbená barva: Černá a světle zelená
Výška: asi 178 cm
Předchozí kapely: 8 Proof Riot
Zvláštní tetování: Nápis Carolyn na hrudníku.
Zajímavosti: Jakeova oblíbená jídla jsou sushi a pizza, umí hrát na bicí a trochu na basovku. Jeho oblíbený kytarista je Paul Gilbert. Má psa jménem Trixy, který je mix Bechona a Mini Pinče a kapele 8 Proof Riot hrál společně s Jinxxem.

Jinxx
Pravé jméno: Jeremy Miles Ferguson
Datum narození: 7.1.1986 (Webster City, Iowa)
Bydliště: Hollywood, Kalifornie
Stav: Zasnoubený (jeho snoubenka se jmenuje Sammi Doll (pr. Jméno Sammi Jo Stimpson) a budou se brát v listopadu 2012)
Nástroj: Kytara, housle
Olíbená barva: Modrá
Výška: asi 179 cm
Předchozí kapely: The Drastics, The Dreaming Amen, 8 Proof Riot
Zvláštní tetování: ??
Zajímavosti: Jinxx je skvělý grafik (koukněte na jeho myspace), hraje na housle a v kapele 8 Proof Riot, kde hrál před BVB, hrál s Jakem.

Nemam článek...

1. srpna 2012 v 14:55 | The Mortician´s Daughter |  Kecy
Když sem se konečně zase dostala na blog, nemam článek... Napadá mě- "Co kdybych tak napsala Fan-Fiction??" Napište jsestli jo, nebo né... :)) (Jo! Hodně se nudim...) Jinak v kompu mam připravený stručný životopisy členů BVB a tušim že ještě něco, tak se těšte... :)) Cs a BVB s váma! :PP